SZOLGÁLTATÁSAINK

FEJVADÁSZAT, DIREKT KERESÉS

Szolgáltatásunkat elsősorban a közép – felsővezető kiválasztások esetén, illetve a speciális szakértői kereséseknél alkalmazzuk. Minden esetben komplex piackutatást végzünk az adott szektorban. A részletesen feltárt információknak köszönhetően haladunk végig szisztematikusan azon a beazonosított jelölti körön, akik alkalmasak lehetnek a betöltendő pozícióra. Megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy nagyon hasznos információkat fognak megtudni az adott munkaerőpiacról, az egyes pozíciókban dolgozók hátteréről, jövedelmi viszonyairól és motivációiról. Fontos kiemelnünk a maximális diszkréciót mind a munkáltatói mind a munkavállalói oldalon. Sikeres projektjeinknek köszönhetően ügyfélkapcsolataink több évre szólnak, új megbízóinknak ez jelenthet garanciát a jövőbeni közös munka elköteleződése mellett.

HIRDETÉSES KERESÉS, ONLINE TOBORZÁS

Az elsősorban szakértői és asszisztensi szinteken alkalmazandó kiválasztási technikánk hatékony, gyors segítséget nyújt a felmerülő munkaerő problémákra. A személyes meghallgatásokra behívott jelölti kör kompetencia átvilágításon, idegennyelvi tesztelésen és az adott pozícióhoz kapcsolódó szakmai/kompetencia tesztek alkalmazásával többlépcsős szűrésen megy keresztül. Hozzáadott értéknek tekintjük a megfelelő szintű döntéstámogatást, igény szerint a személyes részvételünket a jelöltek bemutatásánál, a szükséges háttér támogatást mind a munkáltatói mind a munkavállalói oldal irányában egészen az egyes kiválasztási projektek lezárásáig.

HR-AUDIT

Az egyik leghatékonyabb felsővezetői döntéstámogató eszköz a HR-audit. Szervezeti változások, vezető/tulajdonosváltás, átszervezések és egyéb jelentősebb vállalati változások esetén javasoljuk az egyes üzletágak, szakmai területek átvilágítását, humánerőforrás szempontból való értékelését. Az audit eredményeképpen tisztább, világosabb képet kap a menedzsment a cégnél dolgozó kollégák erősségeiről, gyengeségeiről, motivációjáról, jövőbeni elképzeléseiről, karrierterveikről és potenciáljukról.
Az elvégzett HR-audit eredményeképpen az egyértelmű folyamatok és a belső elégedettség hatékonyabb szervezeti működést fognak eredményezni. A sikeresen működő cégek tisztában vannak azon tényezők fontosságával, hogy a meglévő erőforrásaikat folyamatosan fejlesszék, megadják a támogatást, hosszú távú perspektívát kínáljanak, cserébe elkötelezett, motivált, eredmény és teljesítményorientált, lojális munkaerőre számíthatnak.

COACHING

Coaching szolgáltatásunk népszerűsége az elmúlt években egyre nagyobb. Úgy gondoljuk, hogy ez az igény elsősorban a folyamatos változások hatékony menedzselésének köszönhetően fogalmazódott meg. A kihívást jelentő versenyhelyzetek felerősítik annak fontosságát, hogy a cégen belüli erőviszonyok jól tudjanak működni. Az egyéni belső erőforrások folyamatos fejlesztése megkívánja egy professzionális, összetett szakmai háttérrel rendelkező coach (coaching team) jelenlétét az egyes vállalatok életében. Coachinggal foglalkozó szakembereink széles eszköztárat alkalmaznak, megfelelve az egyedi igényeknek, a magas szintű elvárásoknak. A coach támogat, elvezet, utat mutat azoknak a szakembereknek, akikben megszületett a változás iránti belső igény. Szolgáltatásunkat mind a munkáltatói mind a munkavállalói oldalon egyaránt ajánljuk.

Miben tud segítséget nyújtani a coaching folyamat?

● változásmenedzsment
● megfelelő időgazdálkodás
● kommunikáció
● konfliktuskezelés
● projektmenedzsment kezelés
● stresszkezelés
● tárgyalástechnika
● munka és magánélet egyensúlya

HR-TANÁCSADÁS MUNKÁLTATÓKNAK

Több mint 15 éves vállalati és HR-tanácsadói oldalon megszerzett szakmai tapasztalatunk során számos projektben vettünk részt, kínáltunk megoldásokat ügyfeleink részére. Gyakorlatot szereztünk HR-rendszerek bevezetésében, támogatásában, HR-stratégiák kidolgozásában, utánpótlás tervezésben, egyéni és csoportos fejlesztési tervek kialakításában. Meglévő és új ügyfeleink részére mindezen tapasztalatokat tudjuk ajánlani, az adott problémákra többféle javaslatot is készítünk, szakértő támogatóként az adott helyzeteknek megfelelő tanácsadást nyújtunk.
Kérjük, keressen bennünket, hogy egy elkötelezettség nélküli személyes találkozó keretében bemutathassuk szolgáltatásainkat, lehetőséget biztosítva egy hosszabb távú együttműködésre!

HR-TANÁCSADÁS MUNKAVÁLLALÓKNAK

Számos esetben merül fel az igény munkavállalói oldalon különböző HR-tanácsadási kérdéseket illetően. Lehetőséget biztosítunk egyéni értékelő megbeszélésekre, visszajelzést adunk karriertervezési vonalon, segítünk egy profi szakmai önéletrajz, pályázati anyag összeállításában, támogatjuk az állásváltoztatási elhatározásokat. A személyes interjúk, tanácsadás mellett különböző képesség és személyiségteszteket is alkalmazunk, a felmerülő egyéni igényeknek megfelelően. Tanácsadói díjunkról bővebb felvilágosítást az info@humanandmedicwork.hu e-mail címen kérhet.